Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη»

10:18 - 04/07/2022

Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τη δίκη του Πέτρου […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη

Για τη σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας λέγοντας πως Βαρβάρα Κίρκη στο πλευρό του έδειχνε ευτυχισμένη. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε επίσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη επισημαίνοντας πως είχε πρόβλημα υγείας από παλιά. «Τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό». «Είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, αλλά γι’ αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να σας απαντήσω, άλλοι είναι υπεύθυνοι. Έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη τώρα το τι κρύβεται από πίσω δεν μπορώ να το ξέρω. Ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της αυτές τις μέρες, δεν σηκώνει το τηλέφωνο». «Ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπιμπίλας: «Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη»

Για τη φίλη του, Βαρβάρα Κίρκη, που κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό.Για τη φίλη του, Βαρβάρα Κίρκη, που κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό.«Επειδή είμαι μάρτυρας στη δίκη, δεν έχω επικοινωνία με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Από πολύ παλιά ο Πέτρος είχε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: "Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη"

"Τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε