Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν πιστεύω ότι τα έχει κάνει όλα αυτά αν δε τα δω με τα μάτια μου»

13:04 - 03/07/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή “Open weekend” βρέθηκε σήμερα η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια που επί χρόνια συνεργάζεται To άρθρο Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν πιστεύω ότι τα έχει κάνει όλα αυτά αν δε τα δω με τα μάτια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Αν δεν το δω με τα μάτια μου, δεν το πιστεύω» (vid)

«Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει. Πόσω μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξει», ανέφερε η Σάσα ΜπάσταΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σάσα Μπάστα για Αδαμαντίδη: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει χτυπήσει γυναίκα

Για τον Θέμη Αδαμαντίδη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN η Σάσα Μπάστα, καθώς η τελευταία τους εμφάνιση ακυρώθηκε λόγω της καταγγελίας της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό. «Ακόμα δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να το πιστέψω γι’ αυτόν τον άνθρωπο που τον γνωρίζω χρόνια. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, δεν τον έχω δει καν να νευριάζει, πόσο μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Προφανώς και κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν είναι, είτε από τον άντρα είτε από τη γυναίκα. Δεν γνωρίζω κάτι όσον αφορά στο συγκεκριμένο γεγονός και αν αποδειχθεί ότι έτσι είναι προφανώς και δεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάσα Μπάστα για Αδαμαντίδη: «Δεν πιστεύω ότι τα έχει κάνει όλα αυτά αν δε τα δω με τα μάτια μου»

Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open weekend» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για τον Θέμη Αδαμαντίδη με τον οποίο έχει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη η Σάσα Μπάστα: «Δεν πιστεύω ότι τα έχει κάνει όλα αυτά αν δε τα δω με τα μάτια μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open weekend» ήταν σήμερα η Σάσα Μπάστα και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα ανέφερε.Καλεσμένη στην εκπομπή «Open weekend» ήταν σήμερα η Σάσα Μπάστα και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα ανέφερε.Η τραγουδίστρια που επί χρόνια συνεργάζεται με τον Θέμη Αδαμαντίδη, αναφέρθηκε σε εκείνον λέγοντας πως δε μπορεί να πιστέψει πως έχουν γίνει όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορούν αφού στη μακρόχρονη συνεργασία τους δε τον έχει δει ποτέ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σάσα Μπάστα: «Δεν πιστεύω πως τα έχει κάνει όλα αυτά ο Θέμης Αδαμαντίδης»

Σάσα Μπάστα: «Δεν πιστεύω πως τα έχει κάνει όλα αυτά ο Θέμης Αδαμαντίδης» «Προφανώς και κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν είναι, είτε από τον άντρα είτε από τη γυναίκα» Στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Σάσα Μπάστα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Θέμη Αδαμαντίδη και τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό που έχουν δει το φως […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας