Λαμάρ Όντομ: «Ο Κόμπι έρχεται και μου μιλάει στα όνειρά μου»

12:40 - 03/07/2022

Ο Λαμάρ Όντομ αποκαλύπτει πως δε γίνεται ποτέ να ξεχάσει τον Κόμπι Μπράιαντ, αφού εκείνος του μιλάει αρκετές φορές στον ύπνο του και τον παροτρύνει να συνεχίσει να παλεύει!

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαμάρ Όντομ: «Ο Κόμπι έρχεται και μου μιλάει στα όνειρά μου»

Ο Λαμάρ Όντομ αποκαλύπτει πως δε γίνεται ποτέ να ξεχάσει τον Κόμπι Μπράιαντ, αφού εκείνος του μιλάει αρκετές φορές στον ύπνο του και τον παροτρύνει να συνεχίσει να παλεύει! Η ζωή του πρώην NBAer, Λαμάρ Όντομ είχε πάρει την κατιούσα μετά το μπάσκετ. Ο Όντομ είχε περάσει μεγάλη περιπέτεια με υπερβολική δόση κοκαΐνης το 2015, κάτι που τον έριξε σε κώμα, […] The post Λαμάρ Όντομ: «Ο Κόμπι έρχεται και μου μιλάει στα όνειρά μου» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ριβάλντο: «Ο Βινίσιους πρέπει να ξεχάσει τη Χρυσή Μπάλα»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ντιαλό, μετά την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΕΘΑ Έγκωμης - ΕΝ Παραλιμνίου 75-80: Η δυσκολία στα αμυντικά ριμπάουντ βοήθησε στην νίκη της Ένωσης

«Καγκουροζευγάρι» στο First Dates έγινε viral μετά το επικό ραντεβού: «Είμαι ο Maluma της Παιανίας» (vid)

Ομόνοια 29ης Μαΐου, Πετράκης: «Τίποτα δεν χαρίζεται, δεν θα παραδοθούμε όμως για κανένα λόγο»

Εθνικός Άχνας, Μπαντία: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, οι τρεις βαθμοί, μας δίνουν κίνητρο να πάμε παρακάτω»