Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν»

12:08 - 03/07/2022

Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει, η Δήμητρα Αλεξάνδρακη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Όpen To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε» – Συγκλονιστική εξομολόγηση

Δείτε όσα είπε...

Διαβάστε το στο in.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική της ηλικία και το bullying που είχε βιώσει στο σχολείο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δήμητρα Αλεξανδράκη: 'Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν' [βίντεο]

Για το άγριο bullying που έχει υποστεί μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε, με είχαν πετάξει από τις σκάλες»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί όταν άλλαξε τόπο διαμονής και πήγε σε άλλο σχολείο. «Οταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα, με δείχνανε με το δάχτυλο επειδή φόραγα φόρμες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»