Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν»
12:08 - 03/07/2022
Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει, η Δήμητρα Αλεξάνδρακη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Όpen
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε» – Συγκλονιστική εξομολόγηση
Δείτε όσα είπε...
Διαβάστε το στο in.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική της ηλικία και το bullying που είχε βιώσει στο σχολείο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔήμητρα Αλεξανδράκη: 'Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν' [βίντεο]
Για το άγριο bullying που έχει υποστεί μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε, με είχαν πετάξει από τις σκάλες»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί όταν άλλαξε τόπο διαμονής και πήγε σε άλλο σχολείο. «Οταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα, με δείχνανε με το δάχτυλο επειδή φόραγα φόρμες […]
Διαβάστε το στο irafina.gr