Θεσσαλονίκη: 14 συλληφθέντες το τελευταίο 48ωρο για ηχορύπανση

10:24 - 03/07/2022

Στη σύλληψη 14 ατόμων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν το τελευταίο 48ωρο αστυνομικοί της πόλης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν για την εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σχετικά με την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων και με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Συγκεκριμένα, όπως […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: 14 συλληφθέντες το τελευταίο 48ωρο για ηχορύπανση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

14 συλλήψεις το τελευταίο 48ωρο σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης για ηχορύπανση

Δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 48ωρο για ηχορύπανση, μετά από έλεγχο αστυνομικών για την τήρηση της νομοθεσίας περί ορίων στάθμη θορύβων από τα μαγαζιά. Από τους ελέγχους της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι 14 μαγαζιά της Θεσσαλονίκης προκαλούσαν ηχορύπανση καθώς λειτουργούσαν στερεοφωνικά συγκροτήματα και ηλεκτρονικός υπολογιστής, κατά περίπτωση, με ενισχυτή, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε ... Περισσότερα To άρθρο 14 συλλήψεις το τελευταίο 48ωρο σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης για ηχορύπανση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: 14 συλλήψεις το τελευταίο 48ωρο για ηχορύπανση

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, όπως επισημαίνει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε το στο real.gr

Θεσσαλονίκη: 14 συλληφθέντες το τελευταίο 48ωρο για ηχορύπανση

Θεσσαλονίκη: 14 συλληφθέντες το τελευταίο 48ωρο για ηχορύπανση ckardampikis Sun, 03/07/2022 - 10:53

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Παράνομη η σύνθεση της ΚΕΔ – Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός στο ΑΣΕΑΔ

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: «Βλέπουν» πτώση στις τιμές τους το 2025

Κατερίνα Καινούργιου: Η γωνιά στο σπίτι της που δεν μάς είχε ξαναδείξει

Super League: Διαιτητές και βοηθοί της αγωνιστικής

Airbus: Έρχονται αεροπορικά καθίσματα δύο επιπέδων – Πώς δημιουργείται «ταξικό» θέμα;

Κοπή πίτας του ΑΝΤ1: Η ηχηρή απουσία του Λιάγκα, η συνάντηση Μακρυπούλια – Χατζήγιαννης και ο εκνευρισμός του Παπαδάκη [βίντεο]