The Masked Singer: Δεν περίμενε κανείς το πρόσωπο πίσω από το Παγωτό

23:22 - 02/07/2022

Στη σκηνή του The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά βρέθηκε για μια ακόμη φορά το Παγωτό το βράδυ του […] The post The Masked Singer: Δεν περίμενε κανείς το πρόσωπο πίσω από το Παγωτό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Masked Singer: Kανείς δεν περίμενε την ηθοποιό που υποδύοταν το Παγωτό

Το Παγωτό, ο Μινώταυρος και το Μωρό βρέθηκαν στον τελικό του The Masked Singer καθώς ήταν οι τρεις φιναλίστ που κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο των τεσσάρων detectives όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Στην τρίτη θέση, όμως, ήρθε το Παγωτό το οποίο κλήθηκε να βγάλει την μάσκα μου. Οι detectives έμειναν άφωνοι καθώς δεν περίμεναν πίσω από την μάσκα του Παγωτού κρυβόταν η Ναταλία Δραγούμη την οποία μόνο η Αθηνά Οικονομάκου είχε καταφέρει να μαντέψει.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»