The Masked Singer: Τους τρέλανε ο Μινώτευρος με τον Ικαριώτικο

21:48 - 02/07/2022

Για τελευταία φορά στη σκηνή του The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά ανέβηκε, το βράδυ του Σαββάτο, ο […] The post The Masked Singer: Τους τρέλανε ο Μινώτευρος με τον Ικαριώτικο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Masked Singer: Νικητής ο Μινώταυρος

Νικητής του The Masked Singer στέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου (2/7) ο Μινώταυρος, Ρένος Χαραλαμπίδης ο οποίος νωρίτερα συγκίνησε τους πάντες τραγουδώντας το «Τόσα Καλοκαίρια» του Δάκη. Ο Μινώταυρος επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία «Τόσα καλοκαίρια» στη δεύτερη και τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή του The Masked Singer. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Μινώταυρο που μας θύμισε αυτό το υπέροχο τραγούδι του αγαπημένου μας Δάκη που το ερμήνευσε με αυτόν τον μοναδικό, υπέροχο και απόλυτο τρόπο. Μας θύμισε ξανά τον αγαπημένο μας Δάκη που μας άφησε πριν από λίγο καιρό» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

The Masked Singer: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ως… μινώταυρος, ο μεγάλος νικητής

Οι μάσκες έπεσαν και ο μεγάλος νικητής του The Masked Singer αποκαλύφθηκε. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κρυβόταν To άρθρο The Masked Singer: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ως… μινώταυρος, ο μεγάλος νικητής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»