Κόνιαρης: «Ο Μπαρτζώκας θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό κι εμένα»

17:47 - 13/01/2020

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναφέρθηκε στη media day του Ολυμπιακού ενόψει της Άλμπα Βερολίνου στο νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Μπαρτζώκα.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόνιαρης για Μπαρτζώκα : «Θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα»

Κόνιαρης: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Το πλάνο Μπαρτζώκα με τους Έλληνες στον Ολυμπιακό και ο πρώην του ΠΑΟ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και ετοιμάζεται για το αυριανό του ντεμπούτο απέναντι στην Αλμπα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κόνιαρης: «Ο Μπαρτζώκας θα βοηθήσει την ομάδα και εμένα»

Ο Αντώνης Κόνιαρης σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στη σημασία του αυριανού αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.  «Τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Άλμπα και την Μπάγερν έχουν ένα "πρέπει". Κάναμε μια καλή νίκη την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. με τη Βαλένθια) και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι... Πρέπει να κερδίσουμε”, δήλωσε αρχικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει:  “Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα μέσα σε λίγες μέρες, η ομάδα είναι σε καλό ρυθμό... Τι θα αλλάξει και τι όχι δεν ξέρω, πρέπει να κερδίσουμε το ματς με την Άλμπα. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που έχει κερδίσει την Ευρωλίγκα, θα βοηθήσει εμένα και την ομάδα».  

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κόνιαρης: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα»

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως θα βελτιώσει τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ