Πέτρος Φιλιππίδης: «Με αγκάλιασε με λυγμούς, δεν μπορούσε να μιλήσει» είπε ο δικηγόρος του

12:20 - 02/07/2022

«Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας» ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Μπήκα στο θάλαμo που βρισκόταν, ήταν σε κατάσταση ληθάργου» λέει ο δικηγόρος του

Τη στιγμή που ενημέρωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη πως θα αφεθεί ελεύθερος περιέγραψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το Σάββατο (2/7) ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέροντας «με αγκάλιασε, έκλαιγε με λυγμούς». Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» υπογραμμίζοντας: «Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας. Η εισαγγελική πρόταση έχει δημοσιευθεί. Το δικαστήριο κάνοντας δεκτό το αίτημά μας να αφεθεί ελεύθερος, ανέπτυξε και ένα αιτιολογικό. Πουθενά δεν υπάρχει ως βάση αποφυλακίσεως του ηθοποιού, η κατάσταση της υγείας του», ανέφερε αρχικά. «Τέσσερα κρατικά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: «Με αγκάλιασε με λυγμούς, δεν μπορούσε να μιλήσει» είπε ο δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης: Για την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν έμαθε πως αποφυλακίζεται, περιέγραψε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.«Όταν μπήκα στο θάλαμο του νοσοκομείου που βρισκόταν, ήταν σε κατάσταση ληθάργου, τον ξύπνησα και του είπα ότι έχω να του ανακοινώσω κάτι ευχάριστο. «Είσαι ελεύθερος», του είπα, «το δικαστήριο το αποφάσισε ομοφώνως». Με αγκάλιασε με λυγμούς και δεν […] Το άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: «Με αγκάλιασε με λυγμούς, δεν μπορούσε να μιλήσει» είπε ο δικηγόρος του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Για την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν έμαθε πως αποφυλακίζεται, περιέγραψε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Για την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν έμαθε πως αποφυλακίζεται, περιέγραψε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Όταν μπήκα στο θάλαμο του νοσοκομείου που βρισκόταν, ήταν σε κατάσταση ληθάργου, τον ξύπνησα και του είπα ότι έχω να του ανακοινώσω κάτι ευχάριστο. «Είσαι ελεύθερος», του είπα, «το δικαστήριο το αποφάσισε ομοφώνως». Με αγκάλιασε με…

Διαβάστε το στο news.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: «Με αγκάλιασε με λυγμούς, δεν μπορούσε να μιλήσει» είπε ο δικηγόρος του (VIDEO)

«Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας» ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος Για την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν έμαθε πως αποφυλακίζεται, περιέγραψε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Όταν μπήκα στο θάλαμο του νοσοκομείου που βρισκόταν, ήταν σε κατάσταση ληθάργου, τον ξύπνησα και του είπα ότι έχω να του ανακοινώσω κάτι ευχάριστο. «Είσαι ελεύθερος», του είπα, «το δικαστήριο το αποφάσισε ομοφώνως». Με αγκάλιασε με λυγμούς και δεν μπορούσε να μου μιλήσει για κάποια λεπτά... του είπα να ηρεμήσει, μην πάθει κάτι πάλι», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος. Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος τοποθετήθηκε για την αποφυλάκιση του

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο Μακ Γκρέγκορ μετά την καταδίκη του για βιασμό: «Όλα είναι δικό μου λάθος»

Ρωσία: Αμερικανικά βομβαρδιστικά αναχαιτίσθηκαν την Δευτέρα κοντά στο Καλίνινγκραντ

Ινδία: H Google Maps στο στόχαστρο έρευνας μετά τον θάνατο τριών ανθρώπων σε τροχαίο

Λετίθια - Βασιλιάς Φελίπε: Στη δημοσιότητα τα επίσημα πορτρέτα τους - Σαν «σταρ του Χόλιγουντ» η βασίλισσα της Ισπανίας

Η πρόεδρος του Μεξικού προειδοποιεί τον Τραμπ ότι οι δασμοί θα επιδεινώσουν τον πληθωρισμό

Λευτέρης Λαζάρου για Βέφα Αλεξιάδου: Άτυχη στη ζωή της αλλά θέλω να πιστεύω ότι έφυγε χορτάτη από δόξα