Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Μου έδωσε μια κλωτσιά γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή»
11:16 - 02/07/2022
Μετά τη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη που τον κατήγγειλε τα ξημερώματα της Παρασκευής, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». «Το περιστατικό έγινε στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα. Ήμουν συνέχεια μαζί του και καθημερινά μου συμπεριφερόταν άσχημα, του έκανα μήνυση για ξυλοδαρμό. Είναι άσχημο να έχουν συμβεί […]
The post Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Μου έδωσε μια κλωτσιά γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θέμης Αδαμαντίδης: «Με κλώτσησε γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή», λέει η σύντροφός του
Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή - «Βγήκα από το αμάξι για να μιλήσω γιατί μου είχε μαγνητοφωνάκια παντού, με παρακολουθούσε» - Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚίρκη για Αδαμαντίδη: "Τον αγάπησα πολύ - Πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή" [Βίντεο]
"Είναι άσχημο να έχουν συμβεί όλα αυτά από έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ" λέει η Βαρβάρα Κίρκη για τον Θέμη Αδαμαντίδη - "Μου έδωσε μια κλωτσιά και με έπιασε από το μαλλί"
Διαβάστε το στο thetoc.gr