Βέρα Πάου: «Όταν ήμουν παίκτρια, δέχτηκα συστηματική σεξουαλική κακοποίηση»
10:34 - 02/07/2022
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Βέρα Πάου, ομοσπονδιακής τεχνικού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία όπως αποκάλυψε δέχτηκε τρεις σεξουαλικές επιθέσεις από ανθρώπους του Ολλανδικού ποδοσφαίρου. Η Βέρα Πάου προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση, που αποκαλύπτει ότι για 35 χρόνια δεν φανέρωσε ποτέ και σε κανέναν τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχτηκε ενώ ... Περισσότερα
To άρθρο Βέρα Πάου: «Όταν ήμουν παίκτρια, δέχτηκα συστηματική σεξουαλική κακοποίηση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Βέρα Πάου: «Όταν ήμουν παίκτρια, δέχτηκα συστηματική σεξουαλική κακοποίηση»
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Βέρα Πάου, ομοσπονδιακής τεχνικού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία όπως αποκάλυψε δέχτηκε τρεις σεξουαλικές επιθέσεις από ανθρώπους του Ολλανδικού ποδοσφαίρου. Η ανάρτηση της Βέρα Πάου «Επί 35 χρόνια το κρατούσα μυστικό από τον υπόλοιπο κόσμο, από την οικογένειά μου, από τις συμπαίκτριες και τις παίκτριες μου. […]
Το άρθρο Σοκάρει η Βέρα Πάου: «Όταν ήμουν παίκτρια, δέχτηκα συστηματική σεξουαλική κακοποίηση» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr