Θέμης Αδαμαντίδης: Στην αντεπίθεση ο τραγουδιστής – Καταγγέλλει εκβιασμό και υπέβαλλε μήνυση

23:46 - 01/07/2022

Στην αντεπίθεση περνά ο δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς λόγω μήνυσης που κατέθεσε η σύντροφός του καταγγέλλοντάς τον για ξυλοδαρμό. Τον τραγουδιστή εκπροσωπεί ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με σχετική του ανακοίνωση αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις του Θέμη Αδαμαντίδη. Σύμφωνα με το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, γίνονται προσπάθειες Το άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Στην αντεπίθεση ο τραγουδιστής – Καταγγέλλει εκβιασμό και υπέβαλλε μήνυση εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής – Ο εκνευρισμός του με τους δημοσιογράφους

Στον εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής – Ο εκνευρισμός του με τους δημοσιογράφους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής – Τι κατήγγειλε η σύντροφός του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό. Η γυναίκα κατέθεσε ότι δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, αυτό που συνέβη χθες. “Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα. Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;