Φαίη Σκορδά και Χρύσα Ρώπα σε απίθανο διάλογο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Βλέπεις εμένα, κατέβηκε η ταχύτητα»
13:08 - 01/07/2022
Η Χρύσα Ρώπα και η Φαίη Σκορδά συναντήθηκαν την Παρασκευή στο πλατό του Πρωινό, από το οποίο έλειπε ο Γιώργος […]
The post Φαίη Σκορδά και Χρύσα Ρώπα σε απίθανο διάλογο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Βλέπεις εμένα, κατέβηκε η ταχύτητα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: Ξάφνιασε την Χρύσα Ρώπα με την ερώτηση της – «Βλέπεις εμένα και κατέβηκε η ταχύτητα;»
Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλάι της εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής στον «αέρα» του Πρωινού. Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και ενημέρωσε πως ο Γιώργος Λιάγκας εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό και ως εκ τούτου βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Λίγη ώρα αργότερα, η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε στο πλατό την καλεσμένη της, Χρύσα Ρώπα την οποία κατάφερε να ξαφνιάσει με την ερώτηση της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Ant1 ρώτησε την ηθοποιό μήπως η καλεσμένη της ήταν προετοιμασμένη γι’ άλλου είδους συζήτηση, εννοώντας τις ερωτήσεις που θα έκανε ενδεχομένως ο Γιώργος Λιάγκας αν βρισκόταν στο πλατό, και το γεγονός πως εκείνος απουσίαζε, την έκανε να κατεβάσει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Φαίη Σκορδά και η Χρύσα Ρώπα έκαναν έναν περίεργο διάλογο για τον… Γιώργο Λιάγκα [ΒΙΝΤΕΟ]
Η Χρύσα Ρώπα για τον Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» του «Πρωινού».
Διαβάστε το στο neolaia.gr