Γιάννης Μπέζος: Όσοι βλέπουν ανοησίες είναι ίδιοι με αυτό που βλέπουν

12:30 - 01/07/2022

«Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ», λέει ο Γιάννης Μπέζος. Ο Γιάννης Μπέζος, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες», έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Η παράστασή μας είναι στημένη πάνω σε μια εξωστρέφεια γενικότερα, μια παιχνιδιάρικη διάθεση, χωρίς όμως αυτό να θυμίζει παιδική χαρά, με την έννοια του χαβαλέ. Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ. Δεν ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μπέζος: Όσοι βλέπουν ανοησίες είναι ίδιοι με αυτό που βλέπουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέζος: Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ – Όσοι βλέπουν ανοησίες, είναι αυτό που βλέπουν

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες» για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και τη σάτιρα και τη διαφορά της από τα σχολικά αστεία.Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες» για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και τη σάτιρα και τη διαφορά της από τα σχολικά αστεία.«Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν έχω άγχος ποτέ και για τίποτα, γιατί είμαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος». «Ο καθένας βλέπει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Καλό ταξίδι Δημήτρη Σούρα»: Θρήνος στα Social Media για το θάνατο του γνωστού ψυχιάτρου - Η λοίμωξη που τον οδήγησε στο θάνατο

Αφέθηκε ελεύθερη λόγω «προβλημάτων υγείας» η 22χρονη Ιρανή φοιτήτρια – σύμβολο που περπάτησε γυμνή στους δρόμους

Αναθάρρησαν οι διεθνείς αγορές χάρη στις θετικές αποδόσεις της Nvidia

Γιάννης Καλλιάνος: «Τις πρώτες 15 ημέρες που “έφυγε” ο μπαμπάς μου ήμουν ένα ράκος»

Ο Μπουφόν αποκαλύπτεται: Η «μάχη» με την κατάθλιψη, ο θαυμασμός για τον Νεϊμάρ και οι ατάκες για Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Επιστρέφει ο πυρηνικός τρόμος - Ο Πούτιν απειλεί με παγκόσμιο όλεθρο - Οι 3 όροι για να «πατήσει» το κουμπί