Η σατανίστρια Μαργέτη είχε πει ότι ο «δαίμονας μου έδωσε εντολή να τα φτιάξω με τον Κατσούλα» (vids)

08:46 - 01/07/2022

Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η σατανίστρια Μαργέτη είχε πει ότι ο «δαίμονας μου έδωσε εντολή να τα φτιάξω με τον Κατσούλα»

Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η σατανίστρια Μαργέτη είχε πει ότι ο «δαίμονας μου έδωσε εντολή να τα φτιάξω με τον Κατσούλα»

Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα ΜαργέτηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σαν σήμερα οι ποινές στους Σατανιστές της Παλλήνης – Η Μαργέτη είχε πει ότι ο «δαίμονας μου έδωσε εντολή να τα φτιάξω με τον Κατσούλα»

Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη. Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης, Δήμητρα Μαργέτη: Ήταν οι σατανιστές της Παλλήνης. Ήταν στυγνοί δολοφόνοι, που έκαναν μαύρη μαγεία, θυσίες και ένα σωρό εγκλήματα. Σήμερα είναι έξω και οι τρεις. Στυγνοί δολοφόνοι και είναι ελεύθεροι. Μια μέρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

To NBA live στο Gazzetta

Οι πρώτες δηλώσεις της Καμάλα Χάρις μετά την ήττα από τον Τραμπ: «Ελπίζω ότι δεν θα μπούμε σε μια σκοτεινή εποχή»

Βαθμολογία UEFA: Παρέμεινε στη 14η θέση η Ελλάδα, δεν πλησίασαν οι Ελβετοί

Champions League: Τα 25 γκολ της βραδιάς (vid)

Πόρτο - ΠΑΟΚ 99-64: Οι «δράκοι» του κατασπάραξαν τα φτερά

Champions League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μετά την τέταρτη αγωνιστική