Η σατανίστρια Μαργέτη είχε πει ότι ο «δαίμονας μου έδωσε εντολή να τα φτιάξω με τον Κατσούλα» (vids)
08:46 - 01/07/2022
Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η σατανίστρια Μαργέτη είχε πει ότι ο «δαίμονας μου έδωσε εντολή να τα φτιάξω με τον Κατσούλα»
Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ σατανίστρια Μαργέτη είχε πει ότι ο «δαίμονας μου έδωσε εντολή να τα φτιάξω με τον Κατσούλα»
Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα ΜαργέτηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣαν σήμερα οι ποινές στους Σατανιστές της Παλλήνης – Η Μαργέτη είχε πει ότι ο «δαίμονας μου έδωσε εντολή να τα φτιάξω με τον Κατσούλα»
Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη. Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης, Δήμητρα Μαργέτη: Ήταν οι σατανιστές της Παλλήνης. Ήταν στυγνοί δολοφόνοι, που έκαναν μαύρη μαγεία, θυσίες και ένα σωρό εγκλήματα. Σήμερα είναι έξω και οι τρεις. Στυγνοί δολοφόνοι και είναι ελεύθεροι. Μια μέρα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr