Η ανάρτηση Κακλαμάνη μετά την περιπέτεια της υγείας του
19:34 - 30/06/2022
«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στο λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του. «Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς» καταλήγει ο ... Περισσότερα
To άρθρο Η ανάρτηση Κακλαμάνη μετά την περιπέτεια της υγείας του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι πραγματικά συνέβη με την περιπέτεια της υγείας του
Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας συνεχίζει νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη χθες, Πέμπτη (30/06/2022).Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ ανάρτηση Κακλαμάνη μετά την περιπέτεια της υγείας του
«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στο λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ ανάρτηση Κακλαμάνη μετά την περιπέτεια της υγείας του
Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στο λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του. «Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς» καταλήγει ο […]
Διαβάστε το στο dete.gr