Η ανάρτηση Κακλαμάνη μετά την περιπέτεια της υγείας του

19:34 - 30/06/2022

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στο λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του. «Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς» καταλήγει ο ... Περισσότερα To άρθρο Η ανάρτηση Κακλαμάνη μετά την περιπέτεια της υγείας του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι πραγματικά συνέβη με την περιπέτεια της υγείας του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας συνεχίζει νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη χθες, Πέμπτη (30/06/2022).Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στο λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στο λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του. «Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς» καταλήγει ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το Χόλιγουντ στο πλευρό της Μπλέικ Λάιβλι: «Ποτέ μην αλλάξεις, ποτέ μην χάσεις τη φωνή σου»

Άγγελος Μπασινάς: «Το διαζύγιο έχει βγει, πάμε παρακάτω»

Παναθηναϊκός: Μπακασέτας και Μλαντένοβιτς εκτίουν την ποινή τους με Πανσερραϊκό

Με καρκίνο στο πάγκρεας διαγνώστηκε η Αικατερίνη της Σερβίας

Βρετανία: Μητέρα πέντε παιδιών δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της – Την έβαλε μέχρι και να καταπιεί τη βέρα της

Τιμολόγια ρεύματος: Οι νέες μεσημβρινές και νυχτερινές χρεώσεις – Τι θα ισχύει το καλοκαίρι και τι το χειμώνα