Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε επειδή κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα
16:04 - 30/06/2022
Ποινή φυλάκισης 21 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στην 60χρονη, για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που είχε επιβάλει σε 16 σκυλιά, μέσα στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Τούμπας.
Κρίθηκε ενοχή για: παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας ζώων (κατά συρροή), εκτροφή και φύλαξη ζώων συντροφιάς με εμπορική μορφή και παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κατά τον επιτόπιο έλεγχο αστυνομικών, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος 16 σκυλιά (σ.σ. τόσο σε κλουβιά όσο και εκτός αυτών), ενώ η γενικότερη εικόνα που παρουσίαζαν οι χώροι της οικίας ήταν ιδιαίτερα ρυπαρή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αναδυόταν δυσοσμία, αιωρούνταν έν
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 61χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα – Θέλω πίσω τα «παιδιά μου» είπε κλαίγοντας
Στη Θεσσαλονίκη, το τριμελές πλημμελειοδικείο επέβαλε ποινή φυλάκισης 21 μηνών, με τριετή αναστολή, σε μία 60χρονη. Είναι η γυναίκα που κρατούσε 16 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, μέσα στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Τούμπας. Κατά την απολογία της, η 60χρονη από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι ντρέπεται που οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου. «Είναι η αδυναμία ... Περισσότερα
To άρθρο Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 61χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα – Θέλω πίσω τα «παιδιά μου» είπε κλαίγοντας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΦυλάκιση 21 μηνών, με αναστολή, στην 60χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα
Σε φυλάκιση 21 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η 60χρονη, η οποία είχε συλληφθεί ύστερα από καταγγελίες ότι κρατούσε 16 σκυλιά...
Διαβάστε το στο ZouglaΘεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στην 60χρονη που είχε 16 σκυλιά σε βρώμικο διαμέρισμα
Η 60χρονη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη που κρατούσε στο διαμέρισμα της 16 σκυλιά, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών, με τριετή αναστολή, ενώ το Δικαστήριο διέταξε να διατηρηθεί η προσωρινή αφαίρεση των ζώων από την κατοχή της, τα οποία φιλοξενούνται σε δημοτική δομή. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δικαστές έκριναν την κατηγορούμενη ένοχη για παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας ζώων και παράβαση του υγειονομικού κανονισμού. Αντίθετα, την αθώωσαν, λόγω αμφιβολιών, για την κατηγορία της εκτροφής και φύλαξης ζώων συντροφιάς με εμπορική μορφή. Η ίδια, στην απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι τα σκυλιά είναι «η αδυναμία, το χόμπι μου» και πως της αρέσει να τα φροντίζ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘεσσαλονίκη: Φυλάκιση 21 μηνών, με αναστολή, σε 60χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα
Σε φυλάκιση 21 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η 60χρονη, η οποία είχε συλληφθεί ύστερα από καταγγελίες ότι κρατούσε 16 σκυλιά, κάτω από άθλιες συνθήκες, στο διαμέρισμά της, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΘεσσαλονίκη: Φυλάκιση 21 μηνών, με αναστολή, στην 60χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα
Οι δικαστές έκριναν την κατηγορούμενη ένοχη για παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας ζώων και παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.
Διαβάστε το στο real.grΘεσσαλονίκη: Φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή στην 60χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα
Απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία της εκτροφής και φύλαξης ζώων συντροφιάς με εμπορική μορφή
Διαβάστε το στο news.grΦυλάκιση 21 μηνών με αναστολή στην 60χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα
Σε φυλάκιση 21 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η 60χρονη, η οποία είχε συλληφθεί ύστερα από καταγγελίες ότι κρατούσε 16 σκυλιά, κάτω από άθλιες συνθήκες, στο διαμέρισμά της, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Με την ίδια απόφαση, το Δικαστήριο διέταξε να διατηρηθεί η προσωρινή αφαίρεση των ζώων από την κατοχή της […]
Διαβάστε το στο irafina.gr