Ηλίας Ψινάκης: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά: «Περάσαμε υπέροχα»

14:30 - 30/06/2022

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα για όλα. Για To άρθρο Ηλίας Ψινάκης: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά: «Περάσαμε υπέροχα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ηλίας Ψινάκης: ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά: «Περάσαμε υπέροχα»

Ο Ηλίας Ψινάκης θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τον Σάκη Ρουβά

Διαβάστε το στο in.gr

Ηλίας Ψινάκης: Η αποκάλυψη για την σχέση του με τον Σάκη Ρουβά

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα για όλα. Για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά και τις σχέσεις του σήμερα, ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθάρισε… «Γνώρισα ένα βράδυ τον Σάκη Ρουβά όταν ήμουν στην Κέρκυρα. Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω πάντα γιατί όλοι με καταπιέζανε να κάνω κάτι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Ηλίας Ψινάκης: ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά: «Περάσαμε υπέροχα»

Ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Σάκη Ρουβά και στη συνεργασία τους. Ο μάνατζερ του διάσημου τραγουδιστή – και όχι μόνο- μίλησε στην Μπέτυ Μαγγίρα για την καριέρα του. «Γνώρισα ένα βράδυ τον Σάκη Ρουβά όταν ήμουν στην Κέρκυρα. Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω πάντα γιατί όλοι με καταπιέζανε να κάνω κάτι συγκεκριμένο κι […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»