Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μήνυμα για τον Στάθη Σχίζα μετά την εξομολόγησή του για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

09:40 - 30/06/2022

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μήνυμα για τον Στάθη Σχίζα μετά την εξομολόγησή του για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H ανάρτηση για τον Στάθη Σχίζα, μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Ο παίκτης του Survivor μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του και τους συγκίνησε - Το μήνυμα της συντρόφου του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μήνυμα για τον Στάθη Σχίζα μετά την εξομολόγησή του για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

"Το στήριγμά μου και εγώ το δικό σου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»