Survivor – Στάθης Σχίζας: «Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται, υποφέρω με αυτό που βλέπω»

00:04 - 30/06/2022

Για τη σχέση με τον πατέρα του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο Στάθης Σχίζας στο Survivor. «Η […] The post Survivor – Στάθης Σχίζας: «Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται, υποφέρω με αυτό που βλέπω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Στάθης Σχίζας: Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται, υποφέρω με αυτό που βλέπω

Η αποχώρηση του Νίκου Γιάννη άλλαξε τις ισορροπίες μια για πάντα στο φετινό Survivor. Απαρηγόρητοι, μάλιστα ήταν στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/6) η Σταυρούλα και ο Στάθης με την αποχώρηση του φίλου τους. «Το κακό νικάει το καλό» ανέφεραν μεταξύ άλλων, ενώ τους ξάφνιασε δυσάρεστα η έπαρση της Μαίης στο συμβούλιο. Απέμεναν μόλις δύο αγώνες ασυλίας και μια αποχώρηση για να καταλήξουμε στους 4 παίκτες που θα καταφέρουν να βρεθούν στον μεγάλο Ημιτελικό της Αθήνας. Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου πλέον έχουν την πλειοψηφία και το… πάνω χέρι στις επερχόμενες ψηφοφορίες. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Στάθης Σχίζας, ωστόσο, δεν έχουν πει ακόμα την… τελευταία τους λ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Συγκλονίζει ο Στάθης Σχίζας – «Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται πια»

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει περισσότερα για τους To άρθρο Survivor: Συγκλονίζει ο Στάθης Σχίζας – «Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται πια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»