Θανάσης Αλευράς: Οι γονείς μου παντρεύτηκαν όταν εγώ ήμουν έκτη δημοτικού

21:30 - 29/06/2022

“Κάποια στιγμή λένε δεν το κάνουμε; Αλλά εγώ ήμουν πια έκτη δημοτικού. Φόρεσα γραβάτα πρώτη φορά” ανέφερε ο Θανάσης Αλευράς. Ο Θανάσης Αλευράς κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το λόγο που οι γονείς του παντρεύτηκαν όταν ήταν ο ίδιος μεγάλος. «Ο πατέρας μου είχε έναν πρώτο γάμο, δεν είχαν τελειώσει τότε ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Αλευράς: Οι γονείς μου παντρεύτηκαν όταν εγώ ήμουν έκτη δημοτικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το άγχος για το sitting στο Ιδρυμα Καραμανλή με τους Μητσοτάκη – Σαμαρά – Καραμανλή, το ψήφισμα υπέρ Κασσελάκη στην ΟΜ της Ζανέτ Τσίπρα, ποιος φεύγει από την κυβέρνηση, καλύτερη περίοδος να είσαι κατασκευαστής στην Ελλάδα, οι τεράστιες ανάγκες αναβάθμισης

Καιρός σήμερα: Στους 26 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Survivor: Επικοινωνία με το κοινό και φαγητό για τους Τίγρεις – Ένας έρωτας γεννιέται στους Αετούς

Ο Γιώργος Λάνθιμος με τη σύζυγό του στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στην ανακήρυξη συνέδρων καταγγέλλει η πλευρά Κασσελάκη

Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος χρειάζεται καλύτερους συμβούλους αν θέλει να κάνει καριέρα»