Θανάσης Αλευράς: «Ο δάσκαλος δεν ήθελε να διαβάσει την έκθεσή μου για να μη σοκαριστούν τα παιδιά»
17:56 - 29/06/2022
Ο Θανάσης Αλευράς κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […]
The post Θανάσης Αλευράς: «Ο δάσκαλος δεν ήθελε να διαβάσει την έκθεσή μου για να μη σοκαριστούν τα παιδιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Αλευράς: Ο δάσκαλος δεν ήθελε να διαβάσει την έκθεσή μου για να μη σοκαριστούν τα παιδιά
Ο Θανάσης Αλευράς κάθισε την Τετάρτη (29/6) στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Από την κουβέντα τους δεν θα μπορούσε να λείψει και το γεγονός ότι οι γονείς του παντρεύτηκαν όταν ο ίδιος τελείωνε το δημοτικό. «Ο πατέρας μου είχε έναν πρώτο γάμο, δεν είχαν τελειώσει τότε οι διαδικασίες, τα διαζύγια δεν έβγαιναν εύκολα. Βγήκε το διαζύγιο και μετά βαρέθηκαν. Ήμασταν ήδη οικογένεια, ήρθα κι εγώ… Κάποια στιγμή λένε δεν το κάνουμε; Αλλά εγώ ήμουν πια έκτη δημοτικού. Φόρεσα γραβάτα πρώτη φορά. Σε αυτή τη φωτογραφία που έχουν όλα τα ζευγάρια είμαι κι εγώ. Νόμιζα αρχικά ότι ήταν δικό μου το event και στενο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘανάσης Αλευράς: «Ο δάσκαλος δεν ήθελε να διαβάσει την έκθεσή μου για να μη σοκαριστούν τα παιδιά»
«Με ενόχλησε γιατί δεν καταλάβαινα ποιο είναι το πρόβλημα. Και όντως δεν υπήρχε» είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο news.grΘανάσης Αλευράς: «Ο δάσκαλός μου δεν διάβασε την έκθεση γιατί δεν του άρεσε – Ήταν πολύ συντηρητικός»
Όσα είπε ο Θανάσης Αλευράς στο «Στούντιο 4» για τους γονείς του και τα παιδικά του χρόνια.
Διαβάστε το στο neolaia.gr