Θοδωρής Μαραντίνης: Είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου άλλα και με την Σίσσυ

14:26 - 29/06/2022

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε sτην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την περιοδεία με τους Onirama, τραγούδι που δεν έλαβε την αναγνωρισιμότητα που του αξιζε, αλλά και για την τηλεόραση. «Έχουμε ξεκινήσει περιοδεία με τους “Onirama”. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε εξάρτηση από την επαφή με τον κόσμο και να γυρνάμε την Ελλάδα. Tην περίοδο της καραντίνας σκεφτήκαμε ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: Είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου άλλα και με την Σίσσυ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για την πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για την πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή με τη Σίσσυ Χρηστίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: "Είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου αλλά και με τη Σίσσυ"

"Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με την μουσική, έπαθαν 100 εγκεφαλικά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός σήμερα: Μεγάλη βουτιά της θερμοκρασίας, παγετός και χιόνια – 9 μποφόρ στο Αιγαίο

Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2-2: Αυτοκτονία για τους Καταλανούς που «πέταξαν» δυο πόντους στο Βίγκο

Πάρμα – Αταλάντα 1-3: Έπιασε την Ίντερ στην κορυφή της Serie A η ομάδα του Γκασπερίνι

Άρης – Βόλος: Ο Θοδωρής Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε στον Τσαγκαράκη για τις διαιτητικές του αποφάσεις

Κατερίνα Λέχου: Μου «φορτώθηκε» ότι η γυναίκα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ένας άντρας

Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της – Το βίντεο με το γιορτινό σκηνικό