Αριστούχος Ιρανός πρόσφυγας: «Είναι η δεύτερη πιο ωραία μέρα της ζωής μου, η πρώτη όταν πήραμε το άσυλο»

09:10 - 29/06/2022

Αριστούχος Ιρανός πρόσφυγας: «Είναι η δεύτερη πιο ωραία μέρα της ζωής μου, η πρώτη όταν πήραμε το άσυλο» Ο 19χρονος που αρίστευσε στις φετινές πανελλαδικές μιλάει στην «Κ» για το ταξίδι από το Ιράν στη Μόρια, περιγράφει τη δύσκολη καθημερινότητα στο νησί και αποκαλύπτει τα όνειρά του για το μέλλον Ο Κούρος Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί είναι ένας 19χρονος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αριστούχος Ιρανός πρόσφυγας: «Είναι η δεύτερη πιο ωραία μέρα της ζωής μου, η πρώτη όταν πήραμε το άσυλο»

Ο 19χρονος που αρίστευσε στις φετινές πανελλαδικές μιλάει στην «Κ» για το ταξίδι από το Ιράν στη Μόρια, περιγράφει τη δύσκολη καθημερινότητα στο νησί και αποκαλύπτει τα όνειρά του για το μέλλον. Το άρθρο Αριστούχος Ιρανός πρόσφυγας: «Είναι η δεύτερη πιο ωραία μέρα της ζωής μου, η πρώτη όταν πήραμε το άσυλο» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή