Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

07:46 - 29/06/2022

O αγρότης έφτασε το Σάββατο στο νοσοκομείο των Σερρών με πόνους σε όλο του το σώμα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σέρρες: «Mαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη

Οι γιατροί έπεσαν πάνω στον ασθενή, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να αντιμετωπίσουν εγκαίρως τις επιπτώσεις του δηλητηρίου της αράχνης.

Διαβάστε το στο in.gr

Σέρρες: «Mαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη

Οι γιατροί έπεσαν πάνω στον ασθενή, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να αντιμετωπίσουν εγκαίρως τις επιπτώσεις του δηλητηρίου της αράχνης.

Διαβάστε το στο tovima

Σέρρες: «Μαύρη χήρα» τσίμπησε και έστειλε στο νοσοκομείο αγρότη

Αράχνη «μαύρη χήρα» έκανε την εμφάνισή της το Σάββατο (25/6) στις Σέρρες, τσίμπησε και έστειλε στο νοσοκομείο της περιοχής έναν αγρότη από τη Βισαλτία. Ο ασθενής τσιμπήθηκε από τη «μαύρη χήρα» στον μηρό και έφτασε στο Νοσοκομείο των Σερρών με πόνους σε όλο του το σώμα όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Θεόφιλος Καλλινικίδης μιλώντας στο Epiloges. Οι γιατροί κατά τις ίδιες πληροφορίες αντιλήφθηκαν αμέσως πως πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο και αμέσως κάλεσαν τον διευθυντή της κλινικής που έφτασε εσπευσμένα και έκανε τη διάγνωση, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει άλλα τρία παρόμοια περιστατικά. Μαραθώνιος δρόμος για το αντίδοτο Αμέσως ξεκίνησε ένας μαραθώνιος έτσι ώστε ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη- Μαραθώνιος για το αντίδοτο

Κρούσμα τσιμπήματος από μαύρη αράχνη, ή «μαύρη χήρα», όπως είναι γνωστή , εμφανίστηκε το Σάββατο στις Σέρρες. Ο ασθενής είναι ένας αγρότης στο επάγγελμα από τη Βισαλτία, ο οποίος νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, πως αποκάλυψε ο δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής Θεόφιλος Καλλινικίδης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Epiloges.tv πρόκειται για έναν άντρα, αγρότη στο επάγγελμα, […] Το άρθρο Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη- Μαραθώνιος για το αντίδοτο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σέρρες: «Mαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη

Μαραθώνιος για το αντίδοτο

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Σέρρες: «Μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη – Η αγωνία για το αντίδοτο

Περιπέτεια είχε ένας αγρότης στις Σέρρες από τσίμπημα αράχνης. Πρόκειται για έναν άνδρα, από τον δήμο Βισαλτίας, ο οποίος έφτασε το Σάββατο στο Νοσοκομείο των Σερρών με πόνους σε όλο του το σώμα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη - Εισήχθη στο νοσοκομείο με πόνους σε όλο το σώμα

Το δηλητήριο της Μαύρης χήρας μπορεί να προκαλέσει παράλυση ή ακόμα και το θάνατο

Διαβάστε το στο Skai.gr

Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη στις Σέρρες στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. Ο αγρότης από τη Βισαλτία, νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Θεόφιλος Καλλινικίδης στο epiloges.tv. O αγρότης έφτασε το Σάββατο στο Νοσοκομείο των Σερρών με πόνους σε όλο του το σώμα. Οι γιατροί αμέσως αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη-Μαραθώνιος για να βρεθεί το αντίδοτο (VIDEO)

Λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση ότι 60χρονος πέθανε από τσίμπημα σφήκας στην Πάτρα, έγινε γνωστό ακόμη ένα περιστατικό με τσίμπημα αράχνης αυτή την φορά στις Σέρρες, επίσης σε αγρότη. Σημειώνεται ότι αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί φέτος τον Απρίλιο με ένα τετράχρονο παιδί στην Πορταριά που μεταφέρθηκε εκτάκτως στην Αθήνα. Πόναγε σε όλο του το σώμα Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν άντρα, από το δήμο Βισαλτίας, ο οποίος έφτασε το Σάββατο στο Νοσοκομείο των Σερρών με πόνους σε όλο του το σώμα. Οι γιατροί αμέσως αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο και αμέσως κάλεσαν τον διευθυντή της κλινικής, ο οποίος έφτασε εσπευσμένα και έκανε τη διάγνωση, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ά

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη – Νοσηλεύεται ο ασθενής

Κρούσμα τσιμπήματος της μαύρης αράχνης, ή «μαύρη χήρα», όπως είναι γνωστή , εμφανίστηκε το Σάββατο στις Σέρρες. Ο ασθενής είναι ένας αγρότης στο επάγγελμα από τη Βισαλτία, ο οποίος νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπως αποκάλυψε ο δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής Θεόφιλος Καλλινικίδης στο Epiloges και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη Κρούσμα […] The post Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη – Νοσηλεύεται ο ασθενής appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Tο δηλητήριο της Μαύρης χήρας προκαλέσει παράλυση ή ακόμα και το θάνατοΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Nations League: Διπλό πρωτιάς για τη Γερμανία, μεγάλες νίκες για Τσεχία και Τουρκία

Πυροσβεστική: 26 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη την χώρα

Μια Πανελλαδική Δράση Ανακύκλωσης μικροσυσκευών που ωφελεί εμάς και το περιβάλλον

O Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε: «Αυτός είναι ο διάδοχός μου»

Τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα ρούχων για την προσωπικότητά σας

Η Γερμανία «κόβει», υπό όρους, τα επιδόματα σε πρόσφυγες - Απέλαση-εξπρές για όσους διαπράττουν εγκλήματα