Στο Γηροκομείο: Ο Ηλίας Ψινάκης αποκαλύπτει για το χωρισμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Βλάσση Μπονάτσου

02:42 - 29/06/2022

Αναδρομή στα παλιά έκανε ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από την εκπομπή του «Στο Γηροκομείο» της Τρίτης (28/6) και στάθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στον Βλάσση Μπονάτσο και στο χωρισμό τους. «Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης και στη συνέχεια: «Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για τον χωρισμό Βουγιουκλάκη – Μπονάτσου

Το παρασκήνιο του χωρισμού της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Βλάσση Μπονάτσου αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης. «Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 18/11/2024

Συνελήφθη 70χρονος στην Αίγινα που βιντεοσκοπούσε ανήλικους σε πλοίο

Το πήρε πάνω του ο Γιοβάνοβιτς – Ανακοινώνει μεγάλη επιστροφή στην Εθνική!

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!