Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε την Μαίη Εμμανουηλίδου να ουρλιάξει – «Έλα τώρα, μη με λες τέτοια ρε!»

21:48 - 28/06/2022

Ο Άρης Σοϊλέδης βγήκε στον… τάκο και είναι ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση από το Survivor, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο για τους «αντιπάλους» παίκτες αλλά όχι και για την ομάδα του. «Μαίη μου, ήρθε η ώρα να είμαστε και μαζί υποψήφιοι» είπε ο ποδοσφαιριστής στην συμπαίκτρια του. «Απίστευτο, εγώ δεν το περίμενα να είσαι υποψήφιος σήμερα» του απάντησε εκείνη. «Ούτε εγώ το περίμενα, λέω εντάξει θα πάνε στα ίδια και τα ίδια» σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο Άρης Σοϊλέδης ενημέρωσε τις συμπαίκτριες του πως ο Νίκος Γιάννης, πριν μπουν στο συμβούλιο τον είχε ενημερώσει πως θα τον ψήφιζαν. «Εντάξει, όλα καλά, δεν έχω πρόβλημα. Έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη στον κ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Η φάρσα του Άρη Σοϊλέδη στην Μαίη Εμμανουηλίδου – «Έλα τώρα, μη με λες τέτοια ρε»

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε την Μαίη Εμμανουηλίδου να ουρλιάξει από το φόβο τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τον Οκτώβριο έπληξαν μέρος του πυρηνικού προγράμματος

Νέα σύλληψη για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους – Στα χέρια της αστυνομίας ένας 31χρονος, τι έχει βρεθεί σε βάρος του

Σκοτώθηκαν τέσσερα μέλη της ομάδας των ΜΜΕ της Χεζμπολάχ – «Έγιναν μάρτυρες»

Σι σε Στάρμερ: O κόσμος εισέρχεται σε μια νέα εποχή «αναταράξεων»

Άγριο επεισόδιο στα Χανιά: Βγήκαν τσεκούρια σε καβγά στο κέντρο της πόλης – Επενέβη η αστυνομία

«Απειλεί» η Ρωσία: Mπορεί να χρησιμοποιήσoυμε νέα όπλα στην Ουκρανία αν το Κίεβο κάνει χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς