Γιώργος Περρής: «Όταν έκανα το coming out με έπιασαν τα κλάματα, τα σχόλια από κάτω ήταν πολύ άσχημα»

19:46 - 28/06/2022

Ο Γιώργος Περρής ήταν καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου […] The post Γιώργος Περρής: «Όταν έκανα το coming out με έπιασαν τα κλάματα, τα σχόλια από κάτω ήταν πολύ άσχημα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Περρής: «Όταν έκανα το coming out με έπιασαν τα κλάματα, τα σχόλια ήταν πολύ άσχημα»

«Δεν ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω αυτό, δεν είναι απλό», ανέφερε ανάμεσα σε όσα είπε ο τραγουδιστής, για τη στιγμή που αποκάλυψε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος - Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Περρής: «Όταν έκανα το coming out με έπιασε πανικός, τα σχόλια από κάτω ήταν πολύ άσχημα»

Ο Γιώργος Περρής σε συνέντευξή του  μίλησε για την απόφασή του να κάνει coming out, πριν από λίγους μήνες και τα σχόλια που διάβασε.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»