Σούπερ Κική: Συγκινημένη στον υπέρηχο για το μωρό της – «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»

14:46 - 27/06/2022

Έκπληξη προκάλεσε η πρόσφατη αποκάλυψη της Σούπερ Κικής πως θα γίνει μαμά. Η γνωστή influencer μέσα To άρθρο Σούπερ Κική: Συγκινημένη στον υπέρηχο για το μωρό της – «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super Κική για τον υπέρηχο του μωρού της: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»

Η Super Κική πρόσφατα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, τονίζοντας ωστόσο πως το παιδί που θα φέρει στον κόσμο...

Διαβάστε το στο Zougla

Super Κική για τον υπέρηχο του μωρού της: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»

Η Super Κική πρόσφατα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη, τονίζοντας ωστόσο πως το παιδί που θα φέρει στον κόσμο,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σούπερ Κική: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»

Έκπληξη προκάλεσε η πρόσφατη αποκάλυψη της Σούπερ Κικής πως θα γίνει μαμά. Η γνωστή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα όπως έγραψε έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της μιας και έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκινημένη η Σούπερ Κική μετά τον υπέρηχο: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»

Η γνωστή influencer Σούπερ Κικής αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα όπως έγραψε έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της μιας και έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.Η γνωστή influencer Σούπερ Κικής αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα όπως έγραψε έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της μιας και έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σούπερ Κική: "Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ"

Συγκινημένη στον υπέρηχο για το μωρό της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»