Σούπερ Κική: Συγκινημένη στον υπέρηχο για το μωρό της – «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»
14:46 - 27/06/2022
Έκπληξη προκάλεσε η πρόσφατη αποκάλυψη της Σούπερ Κικής πως θα γίνει μαμά. Η γνωστή influencer μέσα
To άρθρο Σούπερ Κική: Συγκινημένη στον υπέρηχο για το μωρό της – «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Super Κική για τον υπέρηχο του μωρού της: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»
Η Super Κική πρόσφατα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, τονίζοντας ωστόσο πως το παιδί που θα φέρει στον κόσμο...
Διαβάστε το στο ZouglaSuper Κική για τον υπέρηχο του μωρού της: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»
Η Super Κική πρόσφατα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη, τονίζοντας ωστόσο πως το παιδί που θα φέρει στον κόσμο,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣούπερ Κική: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»
Έκπληξη προκάλεσε η πρόσφατη αποκάλυψη της Σούπερ Κικής πως θα γίνει μαμά. Η γνωστή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα όπως έγραψε έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της μιας και έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκινημένη η Σούπερ Κική μετά τον υπέρηχο: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»
Η γνωστή influencer Σούπερ Κικής αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα όπως έγραψε έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της μιας και έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.Η γνωστή influencer Σούπερ Κικής αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα όπως έγραψε έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της μιας και έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr