Βασίλης Γκουρούσης: «Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα»

12:10 - 27/06/2022

Ο Βασίλης Γκουρούσης προκαλεί αίσθηση με τις νέες δηλώσεις του για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη. Ο ίδιος […] The post Βασίλης Γκουρούσης: «Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Γκουρούσης: «Η σχέση μας με την Τέτα Καμπουρέλη από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα»

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο είναι ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας...

Διαβάστε το στο Zougla

Βασίλης Γκουρούσης: «Η σχέση μου με την Τέτα Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση»

«Κάποια στιγμή θα ανοίξω το στόμα μου»

Διαβάστε το στο in.gr

Βασίλης Γκουρούσης: Η σχέση μας με την Τέτα Καμπουρέλλη από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις του Βασίλη Γκουρούση για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλλη. Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στον ΑΝΤ1 για πρώτη φορά και αποκάλυψε ότι η σχέση του «είναι σε άθλια κατάσταση από το 2007». Οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση, μετά την αποφυλάκιση του θεατρικού επιχειρηματία και μένουν σε διαφορετικά σπίτια. «Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν για το διαζύγιο, ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολλά που με κάνουν να θέλω να προχωρήσω σε αυτό, κάποια στιγμή θα μιλήσω, θα ανοίξω το στόμα μου. Η σχέση μας είναι μία χαρά, δεν έχουμε προβλήματα. Με στενοχώρησε ένα δημοσίευμα, ότι δήθεν έκανα εγώ μία κοινή εμφάνιση με την Τέτα σε κάποια εκδήλωση. Δεν αλη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βασίλης Γκουρούσης: «Η σχέση μας με την Τέτα Καμπουρέλη από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα»

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο είναι ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real.  Ο Βασίλης...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Η σχέση μας από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα»

Ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο, όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας Real.Ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο, όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας Real.Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, αποκαλύπτοντας ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους από το 2007, με το γυαλί να έχει ραγίσει οριστικά. «Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν για το διαζύγιο, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Η σχέση μας από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα»

Ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο, όπως έγινε To άρθρο Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Η σχέση μας από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βασίλης Γκουρούσης: Η σχέση μου με την Τέτα Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση - Φυτοζωούσα"

Δύο ξένοι οι Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης, μετά την αποφυλάκισή του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Βασίλης Γκουρούσης: "Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα"

"Είναι πολλά αυτά που με κάνουν να θέλω να προχωρήσω το διαζύγιο, κάποια στιγμή θα ανοίξω το στόμα μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»