Νατάσα Καλογρίδη: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν για την ηλικία μου»

11:40 - 27/06/2022

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Καλογρίδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Νατάσα Καλογρίδη: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν για την ηλικία μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Καλογρίδη: «Κάποιος έχει πάθει εμμονή και αλλάζει την ηλικία μου στο διαδίκτυο»

Δείτε το βίντεο με  όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νατάσα Καλογρίδη: «Κάποιος έχει πάθει εμμονή και αλλάζει την ηλικία μου στο διαδίκτυο»

Η Νατάσα Καλογρίδη αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα που έχει δημοσιευτεί για την ίδια. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νατάσα Καλογρίδη: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν για την ηλικία μου»

Η Νατάσα Καλογρίδη σε συνέντευξή της μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για την ίδια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νατάσα Καλογρίδη: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα»

«Κάποιος έχει πάθει εμμονή και μπαίνει στο διαδίκτυο»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»