Ρένος Χαραλαμπίδης: Δεν θέλω να πετάξω την ταμπέλα του Καλημέρη από το Κάτι τρέχεις με τους δίπλα

22:40 - 26/06/2022

“Η εξαιρετική δουλειά του Βασίλη Νεμέα με ξελάσπωσε οριστικά από τα οικονομικά μου προβλήματα” δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έδωσε συνέντευξη στο Όλα Γκουντ και στην Ελένη Καρποντίνη και μίλησε για το ρόλο που τον έκανε ευρέως γνωστό στη σειρά Κάτι τρέχει με τους δίπλα.  “Είχα ένα σχέδιο από μικρός. Προκειμένου να κάνω ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Δεν θέλω να πετάξω την ταμπέλα του Καλημέρη από το Κάτι τρέχεις με τους δίπλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν θέλω να πετάξω από πάνω μου την ταμπέλα του Μάνου Καλημέρη, ήταν μεγάλη επιτυχία»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα όνειρα που είχε στο παρελθόν να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, αλλά και στην επιτυχία που σημείωσε ο ρόλος του στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εξαφανίστηκε 11χρονος από τη Νέα Ιωνία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί τον στρατό της Βόρειας Κορέας να είναι έτοιμος για πόλεμο

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου