Τάκης Παπαματθαίου: Εγώ ήταν να παίξω στη θέση του Βλάση Μπονάτσου στους Απαράδεκτους
21:16 - 26/06/2022
“Το μετάνιωσα, αλλά δεν μπορούσα γιατί είχα υπογράψει σε άλλη δουλειά” δήλωσε ο Τάκης Παπαματθαίου. Στο Τι Λες Τώρα και στον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου και το ρόλο που έχασε στους Απαράδεκτους. «Είμαι 40 χρόνια ηθοποιός και μόνο τρία καλοκαίρια δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Τάκης Παπαματθαίου: Εγώ ήταν να παίξω στη θέση του Βλάση Μπονάτσου στους Απαράδεκτους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αποκάλυψη του Τάκη Παπαματθαίου: Εγώ ήταν να παίξω στη θέση του Βλάση Μπονάτσου στους Απαράδεκτους
Για τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου και το ρόλο που έχασε στους Απαράδεκτους, μίλησε ο Τάκης Παπαματθαίου, σε συνέντευξη του στο στο Τι Λες Τώρα.Για τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου και το ρόλο που έχασε στους Απαράδεκτους, μίλησε ο Τάκης Παπαματθαίου, σε συνέντευξη του στο στο Τι Λες Τώρα.«Είμαι 40 χρόνια ηθοποιός και μόνο τρία καλοκαίρια δεν έχω παίξει. Δεν πίνω αλκοόλ, ναρκωτικά δεν παίρνω, το μόνο πάθος μου είναι το σκάκι. Είμαι επίσημα πρωταθλητής Ελλάδος στους […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr