Επίθεση Οκτάι στον Αναστασιάδη-«Ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις τι θα κάνουμε;»

14:30 - 26/06/2022

Σε προκλητικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα προχώρησε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι στοχοποιώντας το Καστελόριζο που «είναι κάτω από τη μύτη μας». Ο Οκτάι κάλεσε την Ελλάδα προχωρήσει στην αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών «ή θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία τους και όπου φτάσει!». Η ρητορική του Τούρκου αντιπροέδρου έρχεται εν μέσω εμπρηστικής ρητορικής από την Τουρκία που διεκδικεί νησιά στο Αιγαίο με αξιωματούχους να υποστηρίζουν πως η χώρα τους δεν μπορεί να... περιοριστεί στα σύνορά της. Το άρθρο Επίθεση Οκτάι στον Αναστασιάδη-«Ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις τι θα κάνουμε;» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οκτάι σε Αναστασιάδη: Ποιος είσαι εσύ που θα πεις δώσε μου τα Βαρώσια – «Είναι αυθάδεια»

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι, εκτός από τις απειλές που εκτόξευσε κατά της Ελλάδας, επιτέθηκε και στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον οποίο κατηγόρησε για «αλαζονεία» και «αυθάδεια».

Διαβάστε το στο in.gr

Οκτάι σε Αναστασιάδη: Ποιος είσαι εσύ που θα πεις δώσε μου τα Βαρώσια – «Είναι αυθάδεια»

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι, εκτός από τις απειλές που εκτόξευσε κατά της Ελλάδας, επιτέθηκε και στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον οποίο κατηγόρησε για «αλαζονεία» και «αυθάδεια».

Διαβάστε το στο tovima

«Ποιος είσαι εσύ που θα πεις στη “βόρεια Κύπρο” δώσε μου τα Βαρώσια και θα σε αφήσω να χρησιμοποιήσεις το αεροδρόμιο», είπε ο τούρκος αντιπρόεδρος (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από star.com.tr), αναφερόμενος στις προτάσεις του Νίκου Αναστασιάδη για το θέμα των Βαρωσίων και του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, στα κατεχόμενα. «Είναι αλαζονεία» «Δώστε μας τα Βαρώσια […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023