Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ

12:20 - 26/06/2022

Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Ιουλίου και την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ, τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), για την εβδομάδα 27 Ιουνίου-1 Ιουλίου. Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περί τα 2,3 δισ. […] Το άρθρο Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ από σήμερα έως την 1η Ιουλίου

Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Ιουλίου και την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ, τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), για την εβδομάδα 27 Ιουνίου-1 Ιουλίου. Συνολικά 2,3 δισ. ευρώ εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε πάνω από 4,8 εκατομμύρια δικαιούχους, κατά την εβδομάδα 20-24 Ιουνίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν, την περίοδο 27 Ιουνίου-1 Ιουλίου, οι εξή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συντάξεις και επιδόματα πληρώνουν αυτή την εβδομάδα ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ

Την  καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Ιουλίου και την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ, τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), για την εβδομάδα 27 Ιουνίου-1 Ιουλίου. Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περί τα 2,3 δισ. Το άρθρο Συντάξεις και επιδόματα πληρώνουν αυτή την εβδομάδα ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Επιδόματα: Πληρώνουν ο ΕΦΚΑ, η ΔΥΠΑ και ο ΟΠΕΚΑ!

Πολλά επιδόματα θα δοθούν τις επόμενες μέρες με τους δικαιούχους να παίρνουν μία μικρή ανάσα! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τι καταβάλλεται από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ

Δείτε αναλυτικά για όλα τα ταμεία.Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουλίου και την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 27 Ιουνίου-1 Ιουλίου. Συνολικά [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Σήμερα, Δευτέρα (27/6) ξεκινούν οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ

Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουλίου και την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ από σήμερα, 27 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου. Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περί τα 2,3 δισ. ευρώ σε 4,8 εκατ. περίπου δικαιούχους. Ειδικότερα: 1.Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την περίοδο 27 Ιουνίου- 1 Ιουνίου οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του Φορέα: · Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου θα καταβληθούν 546,6 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιουλίου σε 963.857 συνταξιούχους από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ · Την Τρίτη 28 Ιουνίου θα καταβληθούν 757,3 εκατ.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 04 Οκτωβρίου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Οκτωβρίου

Η Στεάουα «άλωσε» την Τούμπα, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Grand Hotel spoiler: Ποιος βρίσκει το μαχαίρι του φόνου;

The Voice: Κλείδωσε η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ – Το επικό τρέιλερ

Κέιτ Μίντλετον: Το μήνυμα της νεαρής με καρκίνο που την συνάντησε – Ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από τη δημοσιότητα