Μαρία Καρλάκη για Παντελίδη: «Κοιμόμουν, ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου στις 8:05, την ώρα που ξεψυχούσε»
08:22 - 26/06/2022
Η Μαρία Καρλάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αδικοχαμένο φίλο […]
The post Μαρία Καρλάκη για Παντελίδη: «Κοιμόμουν, ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου στις 8:05, την ώρα που ξεψυχούσε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Καρλάκη για Παντελίδη: «Κοιμόμουν, ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου στις 8:05, την ώρα που ξεψυχούσε»
«Δυο μέρες πριν ήμασταν μαζί και ήξερα ότι δεν ήταν καθόλου καλά με όλο αυτό το θέμα που είχε γίνει με ένα τραγούδι του. Ήταν πολύ στενοχωρημένος», αποκάλυψε η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑνατριχιαστική περιγραφή για τον Παντελίδη: «Άνοιξα τα μάτια μου την ώρα που ξεψυχούσε»
Φίλη του τραγουδιστή αποκαλύπτει
Διαβάστε το στο in.grΣυγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη μιλώντας για τον Παντελίδη : «Ξύπνησα την ώρα που ξεψυχούσε»
Η Μαρία Καρλάκη μίλησε για το πώς βίωσε την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.
Διαβάστε το στο GazzettaΜαρία Καρλάκη: Συγκλονίζει μιλώντας για τον Παντελίδη – «Ξύπνησα την ώρα που ξεψυχούσε»
Μαρία Καρλάκη: «Μου κοστίζει η απουσία του Παντελή Παντελίδη»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb