Σοφία Αλιμπέρτη: Η στιγμή που συγκινείται σε συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

13:46 - 25/06/2022

Ο Good Job Nicky εμφανίστηκε στη σκηνή του SNF Nostos το βράδυ της Παρασκευής 24/6 για To άρθρο Σοφία Αλιμπέρτη: Η στιγμή που συγκινείται σε συναυλία του γιου της, Good Job Nicky δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη στη συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Σοφίας Αλιμπέρτη όταν ο γιος της, της αφιέρωσε ένα τραγούδι

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη στη συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Στη συναυλία που συμμετείχε ο γιος της, Good Job Nicky, παραβρέθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη το βράδυ της Παρασκευής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σοφία Αλιμπέρτη: Η έντονη συγκίνησή της σε συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Ο Good Job Nicky εμφανίστηκε στη σκηνή του φεστιβάλ SNF Nostos και η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Περήφανη μαμά: H Σοφία Αλιμπέρτη δάκρυσε στην συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Περήφανη μαμά: H Σοφία Αλιμπέρτη δάκρυσε στην συναυλία του γιου της, Good Job Nicky Στη σκηνή του SNF Nostos εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/6 ο Good Job Nicky. Ο νεαρός καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερό του πάνω στην σκηνή και καταχειροκροτήθηκε με την μαγική ερμηνεία του. Σοφία Αλιμπέρτη – Η στιγμή που συγκινείται σε συναυλία […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πέτρος Πυλαρινός: «Νομίζω ότι ψάχνετε να βρείτε κάποιο κατασκευασμένο beef και διένεξη που δεν υπάρχει πουθενά»

Αντρέας Γεωργίου στη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου – «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια»

Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο σε φωτογραφία της Ελένη Μενεγάκη και ο δημόσιος διάλογός τους

Βάνα Μπάρμπα: «Ήταν λάθος μου να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου – Ήταν έπαρση δική μου»

H Ελευθερία Πάλλα στο TLIFE: «Δεν έχω συμβιβαστεί με την αβεβαιότητα του επαγγέλματος» – Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα

Adele: Τα stiletto νύχια της είναι goth glam με ένα γιορτινό twist