Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Στα δικαστήρια ο δράστης με επιδέσμους στα χέρια [εικόνες]
13:32 - 25/06/2022
Ο δράστης στο Κουκάκι την ξυλοφόρτωσε πριν την σκοτώσει. "Είχα παθολογική ζήλια για εκείνη. Πίστευα ότι με απατούσε", δήλωσε.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Αμετανόητος ο δράστης – «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και τη μάνα μου»
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
Διαβάστε το στο in.grΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: Αμετανόητος ο δράστης – «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και τη μάνα μου»
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
Διαβάστε το στο tanea.grΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 55χρονο
Ο συζυγοκτόνος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Διαβάστε το στο mononews.grΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 55χρονο
Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί - Βασανιστικό θάνατο είχε η 46χρονη από τον σύζυγό της.
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 55χρονου που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονο σύζυγό του στο Κουκάκι, προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Ακόμη κατά του 55χρονου απο την εισαγγελία ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της συζύγου του. Και αυτό καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία ο 55χρονος είχε απειλήσει τη γυναίκα
Διαβάστε το στο grtimes.gr