Εβδομάδα πληρωμών για επιδόματα και συντάξεις

09:20 - 25/06/2022

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινά η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Ιουλίου, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ. Αναλυτικά οι ημερομηνίες για την καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από... The post Εβδομάδα πληρωμών για επιδόματα και συντάξεις first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ergasiakanea.eu
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εβδομάδα πληρωμών για συντάξεις Ιουλίου και επιδόματα ΟΠΕΚΑ

Εβδομάδα πληρωμών για εκατομμύρια συνταξιούχους αλλά και για τους χιλιάδες δικαιούχους των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ είναι αυτή που ξεκινάει από μεθαύριο, Δευτέρα, 27 Ιουνίου. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου από τον e-ΕΦΚΑ σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews. Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ έχει εγκρίνει τις παρακάτω ημερομηνίες για […] The post Εβδομάδα πληρωμών για συντάξεις Ιουλίου και επιδόματα ΟΠΕΚΑ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Εβδομάδα πληρωμών για συντάξεις Ιουλίου και επιδόματα ΟΠΕΚΑ Αυγούστου

Οι συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία IKA-ETAM, TPAΠEZΩN, OTE, ΛOIΠΩN ENTAΣΣOMENΩN (TΣEAΠΓΣO, TΣΠ-HΣAΠ) και ΔHMOΣIO, που ο AMKA τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν στις 29 Iουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη. Το άρθρο Εβδομάδα πληρωμών για συντάξεις Ιουλίου και επιδόματα ΟΠΕΚΑ Αυγούστου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Εβδομάδα πληρωμών για συντάξεις Ιουλίου και επιδόματα ΟΠΕΚΑ – Οι ημερομηνίες

Εβδομάδα πληρωμών για εκατομμύρια συνταξιούχους αλλά και για τους χιλιάδες δικαιούχους των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ είναι αυτή που ξεκινάει από μεθαύριο, Δευτέρα, 27 Ιουν΄ίου. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου από τον e-ΕΦΚΑ σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews. Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ έχει εγκρίνει τις παρακάτω ημερομηνίες για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ergasiakanea.eu

Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro)

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ