Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ήμουν τεμπέλης, δεν διάβαζα με τίποτα, Γολγοθάς το σχολείο

22:00 - 24/06/2022

Στα παιδικά του χρόνια “γύρισε” ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης… Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ1.  “Δεν ήμουν άγριο νιάτο καθόλου, απλά είχα μια εσωτερική επανάσταση που δεν την κατάλαβαν τόσο πολύ. Εγώ καταλάβαινα πως κάτι διαφορετικό ... Περισσότερα To άρθρο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ήμουν τεμπέλης, δεν διάβαζα με τίποτα, Γολγοθάς το σχολείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μίλτος Πασχαλίδης: Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι απώλειες που δεν γεμίζουν ποτέ

Ertflix: 10 ταινίες και 1 ντοκιμαντέρ με τα παιδιά σε πρώτο πλάνο

WSJ: Οι στόχοι που μπορεί να χτυπήσει η Ουκρανία μέσα στη Ρωσία με τους πυραύλους ATACMS και Storm Shadow

Μίλτος Πασχαλίδης: Έχω πιάσει τον εαυτό μου να αισθάνεται ότι θα ήθελα να νιώθουν ότι είμαι αντάξιός τους

«Μόνο με όπλα έχει ασχοληθεί, όχι ναρκωτικά», λέει η νύφη για τον γαμπρό που «πιάστηκε» με κοκαΐνη πριν το γάμο τους στο Ηράκλειο

Κόμο – Φιορεντίνα 0-2: Έβδομη σερί νίκη και κορυφή για τους «βιόλα» στη Serie A