Survivor – Σπύρος Μαρτίκας για το ειδύλλιο με την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μόλις χωρίσαμε, έχασε τον εαυτό της»

13:16 - 24/06/2022

Εκτός Survivor βρίσκεται ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από τον κοινό, με αποτέλεσμα To άρθρο Survivor – Σπύρος Μαρτίκας για το ειδύλλιο με την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μόλις χωρίσαμε, έχασε τον εαυτό της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Σπύρος Μαρτίκας: «Μόλις χωρίσαμε με την Βρισηίδα έχασε τον εαυτό της»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  στη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Συγκεκριμένα,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Σπύρος Μαρτίκας για τη Βρισηίδα: «Μόλις χωρίσαμε, ξέφυγε ακραία, έχασε τον εαυτό της»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι […] The post Ο Σπύρος Μαρτίκας για τη Βρισηίδα: «Μόλις χωρίσαμε, ξέφυγε ακραία, έχασε τον εαυτό της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σπύρος Μαρτίκας: «Μόλις χωρίσαμε η Βρισηίδα έχασε τον εαυτό της» (video)

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor σύμφωνα με τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μόλις χωρίσαμε, ξέφυγε ακραία, έχασε τον εαυτό της»

«Με την Βρισηίδα περάσαμε δύο μήνες μαζί, γιατί νιώσαμε την ανάγκη να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο», λέει ο πρώην παίκτης του Survivor

Διαβάστε το στο news.gr

Survivor – Σπύρος Μαρτίκας: «Όταν η Βρισηίδα ήταν κοντά μου είχε ηρεμήσει. Μόλις χωρίσαμε, ξέφυγε»

Τις βαλίτσες του για Ελλάδα έφτιαξε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από την αποχώρησή του από το Survivor. Έπειτα από ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ υποψηφιοτήτων ο φαρμακοπιός που άντεξε έξι μήνες πείνας και σκληρών δοκιμασιών, έφυγε από το reality επιβίωσης. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Love it. Ο Μαρτίκας θυμληθηκε τις πιο δύσκολες […] The post Survivor – Σπύρος Μαρτίκας: «Όταν η Βρισηίδα ήταν κοντά μου είχε ηρεμήσει. Μόλις χωρίσαμε, ξέφυγε» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»