Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του είπε «σκότωσα τη μάνα σου»
08:06 - 24/06/2022
Σοκ προκαλεί η νέα γυναικτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Κουκάκι, με θύμα μια 46χρονη που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 55χρονο σύζυγό της.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο συζυγοκτόνος στο Κουκάκι πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου» (vid)
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στο Κουκάκι.
Διαβάστε το στο GazzettaΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα»
Ήταν λίγο πριν από τη 01:00 όταν ο άνδρας επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο στο σπίτι του. Πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ αναφέρουν πως ξεκίνησε ένας καυγάς μεταξύ του 53χρονου και της 46χρονης, με τον άνδρα κατά τη λογομαχία που είχε με τη σύζυγό του, να παίρνει ένα αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα»
Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα (24.06.2022) στο Κουκάκι....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΚουκάκι: Πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ειπε πως έσφαξε την μητερα του
Νέες συνταρακτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Κουκάκι, καθώς ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος ήταν εκείνος που ειδοποίησε το 24χρονο γιο τους για την αποτρόπαια πράξη του! Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης τηλεφώνησε στον γιο του, ο οποίος ήταν έξω και διασκέδαζε, και […]
Κουκάκι: Πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ειπε πως έσφαξε την μητερα του - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: Το χρονικό ενός άγριου εγκλήματος
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη χώρα μας, με έναν 55χρονο να σκοτώνει τη συζυγό του στο σπίτι τους στο Κουκάκι και στη συνέχεια να…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα»
Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα (24.06.2022) στο Κουκάκι. Θύμα μια 46χρονη, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον 53χρονο σύζυγο της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος, όταν συνελήφθη για την δολοφονία της γυναίκας του, είπε στους αστυνομικούς ότι: «Ήπια κάτι μπύρες […]
Διαβάστε το στο dete.grΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα»
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι από τον σύζυγό της με μαχαίρι. Ο 55χρονος αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!». Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και […]
The post Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.grΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα»
Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα (24.06.2022) στο Κουκάκι. Θύμα μια 46χρονη, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον 53χρονο σύζυγο της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος, όταν συνελήφθη για την δολοφονία της γυναίκας του, είπε στους αστυνομικούς ότι: «Ήπια κάτι μπύρες […]
The post Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΓυναικοκτονία-Κουκάκι: «Ήπια, τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα»
Άλλη μια γυναικοκτονία -η 5η μέσα στο 2022- καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022 στο Κουκάκι. Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα ένας καυγάς μεταξύ ενός ζευγαριού κατέληξε σε γυναικοκτονία. Ο 53χρονος σύζυγος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε στην 46χρονη σύζυγό του πολλαπλές μαχαιριές. […]
Το άρθρο Γυναικοκτονία-Κουκάκι: «Ήπια, τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr