Στο Γηροκομείο – Ψινάκης στον Μάστορα – «Μόνο σεξ μην ζητήσεις, όλα τα άλλα στα πόδια σου»

02:40 - 24/06/2022

Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Στο Γηροκομείο» που προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε το συγκρότημα Melisses και μπήκε στο στούντιο μαζί τους για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι και τελικά κατέληξε με τον Χρήστο Μάστορα να κανονίζει να εμφανιστεί στο X Factor. «Αγάπες μου, μελισσούλες μου», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής με το που είδε τα μέλη του συγκροτήματος και συνέχισε με την πρώτη του ερώτηση. «Λέει το τραγούδι;», ρώτησε τον τραγουδιστή της μπάντας, Χρήστο Μάστορα. «Θα γίνει hit ή είναι μ….;». «Είναι υπέροχο το τραγούδι», απάντησε ο Μάστορας και πρόσθεσε ότι οι «στίχοι είναι απίστευτοι» και ο διάλογος πήρε… φωτιά με

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο Γηροκομείο – Ψινάκης σε Μάστορα: «Μόνο σεξ μην ζητήσεις, όλα τα άλλα στα πόδια σου»

Ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε το συγκρότημα Melisses και μπήκε στο στούντιο μαζί τους για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Στο Γηροκομείο»Ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε το συγκρότημα Melisses και μπήκε στο στούντιο μαζί τους για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Στο Γηροκομείο»Ο παρουσιαστής της εκπομπής με το που είδε τα μέλη του συγκροτήματος είπε «Αγάπες μου, μελισσούλες μου». «Λέει το τραγούδι;», ρώτησε στη συνέχεια τον τραγουδιστή της μπάντας, Χρήστο Μάστορα. «Θα γίνει hit […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 18/11/2024

Συνελήφθη 70χρονος στην Αίγινα που βιντεοσκοπούσε ανήλικους σε πλοίο

Το πήρε πάνω του ο Γιοβάνοβιτς – Ανακοινώνει μεγάλη επιστροφή στην Εθνική!

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!