Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Τον ήξερα πριν τον Αριστομένη και ήθελα από τότε να είμαστε μαζί»

11:46 - 23/06/2022

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 22/6 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Τον ήξερα πριν τον Αριστομένη και ήθελα από τότε να είμαστε μαζί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: Τον γνωρίζω πριν από τον Αριστομένη, από τότε ήθελα να είμαστε μαζί

Για τον δεσμό της με τον επιχειρηματία και παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα, μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η instagrammer, με αφορμή την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2022, τα οποία στιγματίστηκαν από το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik, μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη, λέγοντας ότι «είναι o άνθρωπος που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει δίπλα της». «Ανυπομονώ να γυρίσει από το Survivor, νιώθω λες και είμαι στον στρατό και μετράω αντίστροφα τις μέρες. Θέλω να περάσουμε καλά, να πάμε διακοπές και να περάσουμε καλά. Δεν μου κάνει αίσθηση να βγω να ξενυχτίσω όσο είμαι μόνη μου, θέλω τον άνθρωπό μου για να βγω» πρόσθεσε. Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στη γνωρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τον Στάθη Σχίζα τον ξέρω πριν από τον Αριστομένη»

Όσα αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το νέο σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Love It».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Παναγιώταρου για Σχίζα: "Τον ήξερα πριν τον Αριστομένη και ήθελα από τότε να είμαστε μαζί"

"O Στάθης είναι ο άνθρωπος που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει δίπλα της"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»