Νίκος Βουρλιώτης: Η οργισμένη αντίδρασή του για τα επεισόδια στα Mad Video Music Awards
07:52 - 23/06/2022
Νίκος Βουρλιώτης: «Η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή» έγραψε για όσα συνέβησαν στα Mad Video Music AwardsΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Βουρλιώτης: Η οργισμένη αντίδρασή του για τα επεισόδια στα Mad Video Music Awards
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Νίκου Βουρλιώτη για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards με τον γνωστό τραγουδιστή να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων.
Διαβάστε το στο GazzettaΝίκος Βουρλιώτης – MAD VMA 2022: Η οργισμένη αντίδραση για όσα έγιναν στα βραβεία
Ο Νίκος Βουρλιώτης, με μια οργισμένη ανάρτηση, τοποθετείται για όσα έγιναν χθες Mad Video Music Awards με το ξύλο ανάμεσα σε τράπερ την ώρα των βραβείων. «Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε “πάτημα”!!!», σημειώνει, μεταξύ άλλων. «Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή», αναφέρει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του. Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Βουρλιώτη έχει ως εξής: Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMad Video Music Awards – Νίκος Βουρλιώτης: Η οργισμένη αντίδρασή του για τα επεισόδια
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Νίκου Βουρλιώτη για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards με τον γνωστό τραγουδιστή να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Βουρλιώτης περιγράφει το πώς διαψεύστηκαν οι προσδοκίες του. «Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη […]
Το άρθρο Mad Video Music Awards – Νίκος Βουρλιώτης: Η οργισμένη αντίδρασή του για τα επεισόδια εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr