Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου»

17:36 - 22/06/2022

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα […] The post Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου – Θα τρελαινόμουν αλλιώς

Το μήνυμα του Νικόλα Γιατρομανωλάκη στους νέους ανθρώπους για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις

Διαβάστε το στο in.gr

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, κάθισε την Τετάρτη (22/6) στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συζήτησαν για πολλά, μεταξύ των οποίων τον λόγο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Όταν ρωτήθηκε για το αν χρειάζεται κάποιος να μιλήσει για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είπε: «Ήθελα να το πω, γιατί η εναλλακτική είναι να το κάνω χωρίς να το λέω. Εγώ θα τρελαινόμουν αν το έκανα αυτό έτσι» και εξήγησε: «Η πολιτική είναι από τους χώρους αυτούς που είναι κάπως πιο συντηρητικοί και κάποιες

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου – Θα τρελαινόμουν αλλιώς

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα To άρθρο Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου - Θα τρελαινόμουν αλλιώς [βίντεο]

Το μήνυμα του Νικόλα Γιατρομανωλάκη στους νέους ανθρώπους για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Νίκος Γιατρομανωλάκης: Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου – Η εναλλακτική είναι να το κάνω χωρίς να το λέω

Παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί τα άσχημα σχόλια

Διαβάστε το στο news.gr

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: "Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου"

"Η πολιτική είναι από τους χώρους αυτούς που είναι κάπως πιο συντηρητικοί και κάποιες φορές υπήρχαν κάποια στεγανά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»