Ο Γιώργος Κωνσταντίνου απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
15:44 - 22/06/2022
Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός μοιράζεται στιγμές από […]
The post Ο Γιώργος Κωνσταντίνου απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έζησα βασανιστικά χρόνια με τη γιαγιά μου»
O αγαπημένος ηθοποιός σε μια εκ βαθέων συνέντευξη
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Κωνσταντίνου και Μιχάλης Μυτακίδης καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ο πολυαγαπημένος
To άρθρο Γιώργος Κωνσταντίνου και Μιχάλης Μυτακίδης καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Κωνσταντίνου: «Έζησα βασανιστικά χρόνια με τη γιαγιά μου»
Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο σπουδαίος ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και αναφέρθηκε στη διαδρομή του στον κινηματογράφο έως σήμερα, αλλά και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. «Πιστεύω πως ένας καλός ηθοποιός πρέπει να αλλάζει από ταινία σε ταινία. Βέβαια, εμένα αυτό με έφαγε. Γιατί έπρεπε εκείνη την […]
Διαβάστε το στο dete.gr