Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»
10:18 - 22/06/2022
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας, τον λόγο […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»
Τι είπε ο ηθοποιός για το #metoo αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»
Αντίνοος Αλμπάνης: Τι είπε για το #Metoo και τις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιώνΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»
Η αγαπημένος ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και στο πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει o Αντίνοος Αλμπάνης: Είναι στίγμα ο καρκίνος – Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου
O Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας του και τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια. “Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι, να είμαι […]
The post Συγκλονίζει o Αντίνοος Αλμπάνης: Είναι στίγμα ο καρκίνος – Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΑντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας, τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια και το δημοσίευμα που είχε βγει για εκείνον και τον ενόχλησε. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε τον καρκίνο: «Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική […]
Διαβάστε το στο dete.grΑντίνοος Αλμπάνης: "Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου"
"Η δουλειά είναι για να βγάζουμε το ψωμί μας και όχι τις φαντασιώσεις μας"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr