Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»

10:18 - 22/06/2022

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας, τον λόγο […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι είπε ο ηθοποιός για το #metoo αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Τι είπε για το #Metoo και τις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιώνΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η αγαπημένος ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και στο πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει o Αντίνοος Αλμπάνης: Είναι στίγμα ο καρκίνος – Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου

O Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας του και τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια. “Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι, να είμαι […] The post Συγκλονίζει o Αντίνοος Αλμπάνης: Είναι στίγμα ο καρκίνος – Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας, τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια και το δημοσίευμα που είχε βγει για εκείνον και τον ενόχλησε. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε τον καρκίνο: «Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: "Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου"

"Η δουλειά είναι για να βγάζουμε το ψωμί μας και όχι τις φαντασιώσεις μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε