Πέμη Ζούνη: «Τραβάω τα χέρια μου, τρώω μία, μου ανοίγει η μύτη στο γύρισμα»
21:02 - 21/06/2022
Μια αναδρομή στην επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια» έκαναν η Πέμη Ζούνη και η Ιωάννα Παππά, την Τρίτη, στην κάμερα της […]
The post Πέμη Ζούνη: «Τραβάω τα χέρια μου, τρώω μία, μου ανοίγει η μύτη στο γύρισμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέμη Ζούνη: Τρώω μία, μου ανοίγει η μύτη και μένει έντρομος ο Άλκης
Στην πιο σοκαριστική σκηνή του σίριαλ “Κλείσε τα μάτια” αναφέρθηκε η Πέμη Ζούνη! Μια αναδρομή στην επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια» έκαναν η Πέμη Ζούνη και η Ιωάννα Παππά, την Τρίτη, Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και το Μεγάλο Κανάλι επέστρεψε η Πέμη Ζούνη στα γυρίσματα του δημοφιλούς σίριαλ “Κλείσε τα μάτια” που έφερε ... Περισσότερα
To άρθρο Πέμη Ζούνη: Τρώω μία, μου ανοίγει η μύτη και μένει έντρομος ο Άλκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠέμη Ζούνη: «Τραβάω τα χέρια μου, τρώω μία, μου ανοίγει η μύτη στο γύρισμα»
H Πέμη Ζούνη και η Ιωάννα Παππά, έκαναν την Τρίτη, στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και το Μεγάλο Κανάλι, μια αναδρομή στην επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια».H Πέμη Ζούνη και η Ιωάννα Παππά, έκαναν την Τρίτη, στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και το Μεγάλο Κανάλι, μια αναδρομή στην επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια».Μέσα σε όλα, μάλιστα, οι δυο αγαπημένες πρωταγωνίστριες αποκάλυψαν πολλές άγνωστες ιστορίες και παρασκήνια από τα γυρίσματα. Ειδικότερα, η Πέμη Ζούνη δήλωσε πως «ένα όμορφο που συνέβη στα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr