Χριστίνα Παππά: «Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί»
14:24 - 21/06/2022
Με καλοκαιρινή διάθεση η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για όλα
To άρθρο Χριστίνα Παππά: «Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Παππά: «Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί»
«Δεν είμαι κακοπροαίρετη, δεν ζηλεύω, κάνω την προσευχή μου, ανάβω το καντηλάκι μου και συνέχεια κάτι δυσάρεστο συμβαίνει», δήλωσε η…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧριστίνα Παππά: Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί
Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για τις αναποδιές που ανέφερε πως της τυχαίνουν συνέχεια.Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για τις αναποδιές που ανέφερε πως της τυχαίνουν συνέχεια.«Το γεγονός ότι ο γιος μου θα γίνει μπαμπάς με κάνει σούπερ ευτυχισμένη… Από την άλλη δεν είμαι τόσο ευτυχισμένη, είναι άλλα πράγματα που συμβαίνουν», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧριστίνα Παππά: «Μού συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα»
Όσα εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά στο «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου.
Διαβάστε το στο neolaia.grΧριστίνα Παππά: "Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί"
"Το γεγονός ότι ο γιος μου θα γίνει μπαμπάς με κάνει σούπερ ευτυχισμένη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr